June 10, 2009

Nostalgia era kanak-kanak ...

Latest koleksi satria belalang aku dah sampei .. kali nih Vol 16 & 17 ... yakni Kamen Rider Black(vol 16) & Shadowmoon(vol 17) ...



As aku penah state seblum2 ni, utk vol2 yg lama ni, figura ni tak banyak sngt ability movement dia.. berbanding yg latest2 ni... memandangkan dua rider ni 'a must have' collection la katakan, ye la dua2 ni kan rider terunggul dan dikenali rmai , so aku decide utk memiliki gak dlm koleksi aku ni..

So far puas hati ngn both figura nih, cuma certain parts dia mudah tanggal, so kna 'handle with care' , opss lupa.. both rider ni leh di trenform kan jadi rider lain, maksud aku kat cni.. utk vol 16 tu.. asalnya kamen rider RX, so aku trenfom kan dia jadi kamen rider BLACK sbb aku lebey suka BLACK, and vol 17 ni lak asalnya mmg shadowmoon n kalau suka leh di trenfom ke kamen rider BLACK (green vers) ... aku biarkan dlm form shadowmoon, sbb nak pair ngn BLACK .. apa lagi ehh? tu je kot yg aku nak cerita psai nih... ada penambahan aku tokok kemudian... ok ciow ~

6 comments:

myxery said...

tambah pulak berhala dia

steellusion said...

tiba2 ja dia membiak abg mazri, tu yg jadi banyak lak.. hhahaha

Pinkish Creation said...

new 1 dear????:P

steellusion said...

@pinkish..
huhu.. a ahh lebey kuang mcm tu la :P :larimenyorokdlmalmari:

encik adi said...

tudia banyak sangat dah, buleh stat menega dah kot sikit-sikit kat aku..

steellusion said...

x bnyk lagi wehh... tak pnuh rak lagi ni,sedey ja tengok.. kna bagi pnuh baru syok.. balik kja ilek ataih krusi sambel tengok kamen rider.. hahahha