June 26, 2009

THE REVENGE ...







REVENGE OF THE FALLEN

Okep.. saya sudah tonton ini movie pada 24hb Jun 2009 yg. lepas ....
Malas nak komen banyak2 dah, yang pasti muvie ini mmg yg ditunggu2 oleh semua penggemar transformers ... saya amat puas hati dengan muvie ini, cuma certain part (loving stuff) ja yg. bagi saya bosan.. tapi takpa ignore ja.. yg. penting kepuasan tengok aksi pertarungan antara robot2 besaq gedabak n askar2 bumi .....

Best movie utk. tahun ni lah .... x sabaq nak tunggu muvie seterusnya (maybe ade rasanya..)

4 comments:

myxery said...

sya kurang berpuas hati ngan movie nie sbb jalan cerita dia amik mudah... terlampau fast-pacing.. storyline mmg kegampangan la, tp kalo bab action okla.. jetfire dh tua mcm apa, xlogik arr..

Lakum said...

Filem bukan utk die hard fan Transformers.

Kalo bukan die hard, yg tak tau universe tranformsers, filem ni adalah terbest.

steellusion said...

saya menghayati elemen2 aksi, battle between robots, human.. sangt syok dgn dentuman2, sound efek filem ni..

kalau die hard TF, buat ape nak taruh harapan lagi kat TF2 ni sdgkan TF 1 terang2 dah tahu mmg lari dari TF origin.. buahahahha

encik adi said...

tudiah.. well said aject. well said.