May 12, 2009

2nd SIC collection added ...



Nih my 2nd SIC series .. SIC Vol. 28 Masked Rider Faiz @ 555 .. (kamen rider handphone..nak henshin kena dial 555 kat henpon dia..lawak btui).Vol ni dah nampak detailed scuplt design dia.. mmg tak terkata, kalau tengok dalam siri ceta dia mmg tak minat lansung ngn rider ni, tapi bila mai tang SIC dia.. perrhh meleleh.. ngn ukiran badan dia yg superb la.. tak terkata aku tengok...sampai adik aku tanya awat kat dada dia tu pecah, dah rosak ka msa bli ni..hahah.. aku jawab.. dak aih, ni la yg. di katakan seni ukiran figura.. :P.. tu bukan rosak dik oi..

Untuk comlete siri ni, aku kena sambaq lagi 2 ekoq side kick dia yakni Kaixa & Delta (dah pre oder ngn supplier sbb. sic ni susah nak dpt kat market malaysia, kalau terlepas hat lama, mmg merangkak gak nak beli balik) ... mujuq 2 ekoq side kick ni mai skali dlm satu kotak.. so tadak la kopak sangat modai nya nanti.. huahaha...

Nak tengok gambaq lagi pi usar kat myspace or face book aku.. saja malaih nak letak pic banyak2 dah kat cni.. SIC vol 28 mmg terbaik la setakat ni dlm koleksi aku...

4 comments:

Lakum said...

lawa btoi....

steellusion said...

haha.. tenkiu2.. :P

myxery said...

huhuhuhu SEPAM... SIC Sarksss

steellusion said...

hahaha... ps3 pon sarrkks :P