March 27, 2009

Earth Hour

I'll show some support... mudah je, kul 8.30 mlm switch off smua lampu yg ader selama sejam untill 9.30 mlm then open balik... itu saje yg kena wat utk show some support for this wat we called EARTH HOUR .....

notes: EH merupakan kempen memadamkan lampu selama sejam pada 28 Mac ini.Satu dunia tengah berkempen sama. Ini adalah untuk menunjukkan keprihatinan manusia di bumi mengenai bumi yang semakin hancur disebabkan ‘global warming’, dan juga akibat sikap manusia dibumi sendirik pada aku, lapisan ozon semakin menipis dan macam-macam la yang akan merosakkan bumi ini.

4 comments:

syafix said...

bgs kalo ade kempen cm ni..
aku da tutop lampu tdi

steellusion said...

mission sussced ! ...

cik PA said...

aku tutup sampai pagi kotttt...sejam dua tak main la.. sampai pagi teruih..haha

Pure Raver said...

Mission failed senarnya. Malaun2 kat Shah Alam g main bunga api lepas sejam. mmg best betul lah pointless effort.