March 16, 2009

updet sket..

Ahad, 15hb Mac 2009 - aku dilanda kekurangan kesihatan setelah agak lama aku tidak demam selsema, ya agak lama, smpai aku sindrik tak ingat bila la last aku demam nih,wuu.. hahaha... tp dalam hari tue aku leh lagik kluar g jalan2, soping2(beli games) kat bukit jambui even badan aku demam2, hidung aku sroott..sroott(hingusan) ...

Senin, 16hb Mac 2009 - jam 8.00am pagi tepon aku bedering, as usual aku disuruh utk bangun n mandi g keja by sumone... tapi mak aihh badan aku terketaq2, xnah lagi merasa cmnih punya demam, haha... truk gak yer demam mcm nih, waaa mmg xleh mangkit nih... aduii... letak balik kepala ataih bantai, papp lelap... sedaq2 kui 10.30am dah ... uihh sudah lewat... tapi bdn masih takda kekuatan nih... terpaksa gak mangkit, gagah2 ja pi mandi, pi kerja... perit jugak.. huhuuu...singgah farmasi bli ubatan, ada soang budak kecik comey tiba2 ja mai pegang kaki aku, haha.. ingat aku ni ayah dia kot, tapi comey, picit2 pipi gebu dia.. then aku amik ubat aku trus blah g kerja... dalam opis cuaca sngt dingin sbb aku set penyaman udara 'high speed' * 18 derjah celcius(btui ka ni??)... seb bek aku ade sweater spare dlm opis, saruk then ngadap pc kerja aku... tapi apakan daya, aku takleh nak fokus wat keja sngt, so wat kja pon sat2 ja...dah la telan ubat, dia bagi mata ngantuk plak dah, jemn2.. kalau kat umah mau dah aku landing sampai petang nih... huhuu... dan seterus2 nya aku gagahi kan diri aku utk lawan demam badan aku nih... dan alhamdullilah aku berjaya survive sampai kui 6.00pm then cabut balik umah... sampai umah aku rebahkan badan aku yg lesu nih.... paihtu kelammmmmm :P

Selasa, 17hb Mac 2009 - 9.00am, rutin pagi yg. biasa(spt yg dah aku cerita kat ats) , aku mangkit, erhh.. alhamdullilah, demam aku dah kebah.. aku tak ketaq2 dah, leh mandi ngn syok before g kerja... lega, syukur... until aku posting kat sini... orett, tu je la nak updet, xda apa pon.. saja ja... jumpa lagik kedepan2 nanti.. assalamualaikum

6 comments:

cik PA said...

ele... nak habaq ada org kejut la tu la ni..haha

Lee said...

marka kot yg kejut tu....hehehehe

steellusion said...

haha... :P

myxery™ said...

best la ada org kejut pagi... jeles aihhhh

steellusion said...

@myx-

ang nak ada org kejut ka? meh aku tulun kejutkan ang pagi2.. auwww.. wahahhaha

myxery™ said...

kalo ang kejut aku pagi² hat stim pun leh kendur balik, xrela i, auww