January 06, 2009

Latest gunpla...



Latest gunpla/gundam kits yg. aku sdang psg skg ni... bli from soang forumer dlm. intenet... Astray Blue Frame 2nd L NG 1:100 scale ... so far ni NG(non grade), bagi aku type ni mcm. HG(high grade) gak cuma dlm. skala bsar dan lebih part2 yg kna psg. dr HG normal tu... ke 'detailan' NG ni tak dpt. lawan MG(master grade) ehehe... of coz MG is better than NG ... oyeh.. ok nak sambung psg. bagi habeh gunpla nih.. see ya

6 comments:

Pinkish Creation said...

wah!cumil ja gundam ni~tp mcm ssh ja nk psg:P

steellusion said...

hahah... bleh tahan la nak psg.. takda la susah mna sngt ...

Pinkish Creation said...

nti dh siap nk tngok taW~

arjuna said...

uikks...sempoi2..layan...

Larhart said...

wow...jeles la hampa dok pasang gundam...aku punya tak pasang2...dok kumpul habuk...XD

oYaMa said...

haha..aku confirm si blue astray tuh tak larat nak angkat pedang dia..haha..kena letak atas bahu baru leh~

kawan aku dulu ada satu..smart memang smart..hehe..